קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: בשר קלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 136 גרם של שומן, וסך הכל 1561 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מרתיחים את היין האדום, חומץ, שאלוט, פלפלים ותימין בסיר על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. שים בצד את הפחתת היין.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בנדיבות העונה פילה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
4
מחממים את השמן במחבת צלייה גדולה על חום גבוה. בזהירות להוסיף את הפילה למחבת הקלייה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות את הפילה, פונה כל 5 דקות, במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום בשר רושם 49° עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
בעוד הטנדרלוין נצלה, לסיים את הרוטב על ידי בהדרגה לטאטא את החמאה הקרה לתוך הרוטב החם עד שהוא מלא emulsified. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלחופפר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר את הטנדרלוין הקלוי מהתנור ותן לו לנוח לפחות 5 דקות (הבשר ימשיך לבשל בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
להעביר את הפילה נח ללוח חיתוך ולפרוס אותו לרוחב. סדר את הטנדרלוין הפרוס על מגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
יוצקים את כל המיצים מהמחבת הקלייה לתוך רוטב החמאה ומגישים מיד עם הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה