קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום

לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: בשר קלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 136 גרם של שומן, וסך הכל 1561 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, שאלוט, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו בשר בקר צלוי עם רוזמרין, שוקולד ורוטב יין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרתיחים את היין האדום, חומץ, שאלוט, פלפלים ותימין בסיר על חום גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 10 דקות. שים בצד את הפחתת היין.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בנדיבות העונה פילה מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מחממים את השמן במחבת צלייה גדולה על חום גבוה. בזהירות להוסיף את הפילה למחבת הקלייה, ולאחר מכן להעביר את המחבת לתנור לצלות את הפילה, פונה כל 5 דקות, במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום בשר רושם 49° עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד הטנדרלוין נצלה, לסיים את הרוטב על ידי בהדרגה לטאטא את החמאה הקרה לתוך הרוטב החם עד שהוא מלא emulsified. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מתבלים את הרוטב לפי הטעם במלחופפר; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הסר את הטנדרלוין הקלוי מהתנור ותן לו לנוח לפחות 5 דקות (הבשר ימשיך לבשל בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר את הפילה נח ללוח חיתוך ולפרוס אותו לרוחב. סדר את הטנדרלוין הפרוס על מגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
יוצקים את כל המיצים מהמחבת הקלייה לתוך רוטב החמאה ומגישים מיד עם הפילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק