לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם כוס יין, חמאה, שמן זית כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. באופן אידיאלי אתה רוצה להשתמש צלחת חמאה 10 אינץ 'זה בערך 1 1/2 אינץ' גבוה. לקצץ את הקצוות של כרישה ולהשליך את שתיים או שלוש השכבות החיצוניות.
חותכים את צמרות ירוק כהה, עוזב את החלקים חיוור ירוק לבן הנותרים חתיכות 2 אינץ'. לשטוף דק לחתוך את החלקים הירוקים הכהים; מניחים אותם במחבת עם כמה כפות שמן זית ואת השום, טימין, וחמאה. מבשלים כ -10 דקות, עד שהתרכך, ולהפיץ אותם בתחתית המנה מוכנה.
לעמוד חתיכות הנותרים כרישה זקוף אחד ליד השני בצלחת. לארוז אותם בחוזקה כך הטעמים מלמטה, ומהבייקון שהולך על גבי, יהיה לבשל בעדינות ובאופן שווה דרך הכרישה.
מוסיף את היין והמניות; להניח את הבייקון מעל. קח רצועה גדולה של נייר שעווה, להרטיב אותו מתחת לברז, ולכווץ אותו. להתאים את זה בנוחות מעל ומסביב כרישה ובייקון; לכסות עם שכבה של רדיד אלומיניום.
מניחים צלחת בתנור במשך כשעה. כרישה צריך להיות נחמד ועדין על ידי נקודה זו, אבל אם לא, לתת להם קצת יותר (זמן בישול תלוי בגודל ובגיל הכרישה). לאחר רך ורך, להסיר נייר רדיד נייר שעווה; לשים צלחת בחזרה בתנור במשך 20 דקות, או עד בייקון הוא פריך וזהב.
הסר בייקון, קוצצים אותו דק. לטעום את המיץ בצלחת לתיבול; להתאים לפי הצורך.
מגישים כרישה מפוזרת עם בייקון פריך.