קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון

לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם כוס יין, חמאה, שמן זית כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. באופן אידיאלי אתה רוצה להשתמש צלחת חמאה 10 אינץ 'זה בערך 1 1/2 אינץ' גבוה. לקצץ את הקצוות של כרישה ולהשליך את שתיים או שלוש השכבות החיצוניות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
חותכים את צמרות ירוק כהה, עוזב את החלקים חיוור ירוק לבן הנותרים חתיכות 2 אינץ'. לשטוף דק לחתוך את החלקים הירוקים הכהים; מניחים אותם במחבת עם כמה כפות שמן זית ואת השום, טימין, וחמאה. מבשלים כ -10 דקות, עד שהתרכך, ולהפיץ אותם בתחתית המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
פלפל ארבולפלפל ארבול
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
לעמוד חתיכות הנותרים כרישה זקוף אחד ליד השני בצלחת. לארוז אותם בחוזקה כך הטעמים מלמטה, ומהבייקון שהולך על גבי, יהיה לבשל בעדינות ובאופן שווה דרך הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיף את היין והמניות; להניח את הבייקון מעל. קח רצועה גדולה של נייר שעווה, להרטיב אותו מתחת לברז, ולכווץ אותו. להתאים את זה בנוחות מעל ומסביב כרישה ובייקון; לכסות עם שכבה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מניחים צלחת בתנור במשך כשעה. כרישה צריך להיות נחמד ועדין על ידי נקודה זו, אבל אם לא, לתת להם קצת יותר (זמן בישול תלוי בגודל ובגיל הכרישה). לאחר רך ורך, להסיר נייר רדיד נייר שעווה; לשים צלחת בחזרה בתנור במשך 20 דקות, או עד בייקון הוא פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
הסר בייקון, קוצצים אותו דק. לטעום את המיץ בצלחת לתיבול; להתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
מגישים כרישה מפוזרת עם בייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ