קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון

לבשל את הספר: מבושל איטי כרישה חיילים עם בייקון
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם כוס יין, חמאה, שמן זית כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, לבשל את הספר: עוגת כרישה ארוכה, ו לבשל את הספר: עוף כרישה Pasties (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. באופן אידיאלי אתה רוצה להשתמש צלחת חמאה 10 אינץ 'זה בערך 1 1/2 אינץ' גבוה. לקצץ את הקצוות של כרישה ולהשליך את שתיים או שלוש השכבות החיצוניות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את צמרות ירוק כהה, עוזב את החלקים חיוור ירוק לבן הנותרים חתיכות 2 אינץ'. לשטוף דק לחתוך את החלקים הירוקים הכהים; מניחים אותם במחבת עם כמה כפות שמן זית ואת השום, טימין, וחמאה. מבשלים כ -10 דקות, עד שהתרכך, ולהפיץ אותם בתחתית המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לעמוד חתיכות הנותרים כרישה זקוף אחד ליד השני בצלחת. לארוז אותם בחוזקה כך הטעמים מלמטה, ומהבייקון שהולך על גבי, יהיה לבשל בעדינות ובאופן שווה דרך הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיף את היין והמניות; להניח את הבייקון מעל. קח רצועה גדולה של נייר שעווה, להרטיב אותו מתחת לברז, ולכווץ אותו. להתאים את זה בנוחות מעל ומסביב כרישה ובייקון; לכסות עם שכבה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים צלחת בתנור במשך כשעה. כרישה צריך להיות נחמד ועדין על ידי נקודה זו, אבל אם לא, לתת להם קצת יותר (זמן בישול תלוי בגודל ובגיל הכרישה). לאחר רך ורך, להסיר נייר רדיד נייר שעווה; לשים צלחת בחזרה בתנור במשך 20 דקות, או עד בייקון הוא פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר בייקון, קוצצים אותו דק. לטעום את המיץ בצלחת לתיבול; להתאים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
7
מגישים כרישה מפוזרת עם בייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ