קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי

לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי
המתכון לבשל את הספר: מלפפון חמוץ הודי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו זנגביל, כורכום, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מבשלים את הספר: Banh Mi עם דייקון מלפפון חמוץ גזר, לבשל את הספר: כבש הודי סלט גזר, ו מלפפון חמוץ לימון / Nimboo Kan Achar / Elumichai Oorugai | Nimmakayan Uragaya - קל הודי חמוץ s (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את המלפפונים, בצל, כרובית, וגזר עם מלח לנקז במסננת במשך 2 שעות. שטוף היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מערבבים את החומץ, מים, סוכר, זנגביל, אבקת חרדל, כורכום, ואבקת קארי בסיר גדול שאינו מגיב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כורכוםכורכום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הירקות סחוטים וחוזרים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חצי ליטר חם, מכסה את המוצקים על ידי 1/4 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/4 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. שחרר אוויר לכוד. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 15 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
5
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 יין צופה העליון 100 של 2019a קהל נעים Chenin Blanc לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.