לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה
לבשל את הספר: עגבניות מתובל ריבה נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 134 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לך סוכר, זנגביל, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, ו לבשל את הספר: יורה ביצים פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה מהירה וממשיכים לבשל, ערבוב מעת לעת ברפרוף את כל קצף שנוצר על פני השטח ומתערבב לעתים קרובות, עד עקביות עבה, jamlike מושגת ורוב הנוזל התאדה, 30 עד 35 דקות. (מערבבים בתדירות גבוהה יותר במהלך 10 הדקות האחרונות, כך הריבה לא לשרוף על החלק התחתון של המחבת.)
להעביר את הריבה לצנצנות מעוקרים חמים, למלא את הצנצנות בתוך 1/2 אינץ ' מלמעלה, ולצרף את העפעפיים והטבעות.
לאחר שהם התקררו, לאחסן את הצנצנות במקרר עד 4 חודשים. (לחלופין, מניחים את הריבה במיכלים שאינם מגיבים מכוסים ומאחסנים במקרר עד 2 שבועות.)