לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 7 אוהדים. אם יש לכם ביצים, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מבשלים את הספר: Pistachio Macarons, לבשל את הספר: עוגות התירס האהובות של ג'ורג'וושינגטון, ו מבשלים את הספר: "עוגות הסרטן" של לה ברנרדין עם כרובית מגולחת ותחליב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 400 ° F.
מניחים את מחבתות מאפין מיני על תבנית אפייה.
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל יד החזיק עד שהוא קל ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר המגורען ומכים עד חלקה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מוסיפים את הדבק פיסטוק וניל ומערבבים עד לשלב חלק ויסודי. אחד אחד, להוסיף את הביצים. הם ישבו על גבי התערובת, כדי להיות בטוח scape למטה הצדדים והתחתון של הקערה עם מרית גומי. להתמזג ביסודיות.
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס ולחלק אותו באופן שווה בין החללים של מחבתות מאפין מיני.
אופים את העוגות במשך 13 עד 15 דקות, עד שזהוב בהיר ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר לחלוטין. להפוך את מחבתות מאפין מיני במהופך ולחץ על העוגות החוצה, ואז להפוך אותם בצד ימין למעלה.
אבק את צמרות העוגות עם הסוכר ' ממתקים.
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
הערה על אחסון עוגות התה: לאחסן את עוגות התה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף אותם בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג ולתעד את התוכן. אם קפוא, להפשיר את העוגות לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הערה על הוספת סגנון: למעלה כל עוגה עם 2 או 3 אגוזי פיסטוק קלויים לפני האפייה.