קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני

לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 7 אוהדים. אם יש לכם ביצים, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מבשלים את הספר: Pistachio Macarons, לבשל את הספר: עוגות התירס האהובות של ג'ורג'וושינגטון, ו מבשלים את הספר: "עוגות הסרטן" של לה ברנרדין עם כרובית מגולחת ותחליב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את מחבתות מאפין מיני על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל יד החזיק עד שהוא קל ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מוסיפים את הסוכר המגורען ומכים עד חלקה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את הדבק פיסטוק וניל ומערבבים עד לשלב חלק ויסודי. אחד אחד, להוסיף את הביצים. הם ישבו על גבי התערובת, כדי להיות בטוח scape למטה הצדדים והתחתון של הקערה עם מרית גומי. להתמזג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס ולחלק אותו באופן שווה בין החללים של מחבתות מאפין מיני.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
13
אופים את העוגות במשך 13 עד 15 דקות, עד שזהוב בהיר ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר לחלוטין. להפוך את מחבתות מאפין מיני במהופך ולחץ על העוגות החוצה, ואז להפוך אותם בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אבק את צמרות העוגות עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
16
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
17
הערה על אחסון עוגות התה: לאחסן את עוגות התה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף אותם בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג ולתעד את התוכן. אם קפוא, להפשיר את העוגות לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
18
הערה על הוספת סגנון: למעלה כל עוגה עם 2 או 3 אגוזי פיסטוק קלויים לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל