לבשל את הספר: עוף קארה גיל, AKA עוף מטוגן יפני
המתכון לבשל את הספר: עוף קארה גיל, AKA עוף מטוגן יפני יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קורנפלור, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות, לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו.
הוראות
מערבבים את העוף, רוטב סויה, saké, וג ' ינג ' ר.
תן להשרות לפחות 10 דקות או לילה. (אם אתה צריך להשאיר אותו במרינדה במשך יותר מ 12 שעות, להשמיט את רוטב הסויה ולהוסיף אותו 10 דקות לפני הבישול, או המלח יהיה לצייר יותר מדי לחות מהעוף ולהפוך אותו יבש.)
הסר את חתיכות העוף מן המרינדה,לנקז, מעיל בקורנפלור.
חום 1 אינץ '(2.5 ס " מ) של שמן צמחי בסיר על חום בינוני גבוה. בדוק את טמפרטורת השמן על ידי הצבת קצת של קורנפלור ומרינדה ציפוי על קצה מקל אכילה מעץ וטבילה אותו לתוך השמן. אם הציפוי רוחש והופך חום מיד, השמן חם מספיק. אם השמן מתחיל לקבל מעושן, להנמיך את החום.
מטגנים את חתיכות העוף בשמן, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב עמוק.
מסננים היטב על מגבות נייר.
כדי להפוך את רוטב הבצל הירוק, לשלב את כל החומרים במחבת קטנה על חום בינוני ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
שים את חתיכות העוף במחבת ולזרוק למעייל כל חתיכה עם הרוטב.
בואו להתקרר לחלוטין לפני האריזה לתוך תיבת בנטו. לשים שכבה של ארוגולה או עלי סלט אחרים מתחת לתרנגולת משפר את צבע העוף ומספק מרקם נוסף בבנטו.
הערה: אתה יכול לבשל קראאז עוף בלילה שלפני. אם אני מכין את זה לארוחת ערב, אני בדרך כלל מניח בצד כמה חתיכות לבנטו של היום הבא. עוף קארה גיל יכול להיות קפוא מבושל מבושל, במרינדה, או מבושל. כדי להקפיא אותו מבושל מושרה, לשים את העוף ואת המרינדה (למעט רוטב סויה) לתוך שקית מקפיא. להפשיר במקרר בקערה, הוספת רוטב סויה לפני הטיגון. חתיכות מבושלות קפואות ניתן להפשיר במקרר, ואז טגן במשך כמה דקות בתנור טוסטר. אני לא ממליץ להפשיר חתיכות מבושלות במיקרוגל, שכן זה יעשה את העוף קשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי