לבשל את הספר: קרפס סלגוארו
לבשל את הספר: Crepas Salguero יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2178 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, שמנת כבדה, קפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Dulce de Leche Crepes / Crepas Salguero, לבשל את הספר: PBJ, ו לבשל את הספר: סיר סלמון חם (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את התוויות מן פחיות של חלב מרוכז לטבול אותם בסיר גדול מלא מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית לרתיחה מהירה במשך כ 4 שעות.
הוסף מים לפי הצורך. בדוק לעתים קרובות כדי לוודא כי יכול תמיד מכוסים במים על ידי לפחות 1 אינץ'; אחרת הם יכולים להתפוצץ.
הסר את פחיות מהמים ולתת להם להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, חלב, כלי, ביצה וחמאה מומסת.
להקציף ביד במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומקציפים במשך 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולתת את שאר הבלילה קרפ במשך כ 20 דקות.
שים את השוקולד בקערת מיקרוגל בטוחה ומיקרוגל במשך 2 1/2 עד 3 דקות, או עד מתרכך ומבריק. השוקולד לא יימס לחלוטין.
מוסיף את הקרם וקפה ומערבבים עד חלקה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
חום 2 9 אינץ ' nonstick מחבתות על אש נמוכה. אם יש לך מתובל 9 אינץ מחבתות קרפ, להשתמש בהם. לרסס קלות עם תרסיס שמן צמחי ומצקת 3 כפות של הבלילה קרפ לתוך המחבתות. עצה לגלגל את המחבתות כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה על החלק התחתון של המחבתות ומבשלים כ 2 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הקרפים ומבשלים 2 דקות יותר, או עד השחמה קלה. הרם את הקרפים מהמחבתות וערום על צלחת. הקרפים האלה לא נדבקים אחד לשני. המשך לבשל את הקרפים עד שיש לך 1
מצפה לזרוק את קרפ הראשון בכל מחבת; זה אופייני, כמו כל מי שעשה קרפים יודע. הראשון אף פעם לא עובד, ואחרי שהוא צנח, המחבת מתובלת כראוי, כך שהשאר הם פרפקט.
פתח את פחיות של חלב מרוכז מבושל. החלב יהיה קרמל חום ועבה.
להניח את הקרפים על משטח עבודה.
מורחים פס עבה-כ 2 כפות-של dulce de leche (חלב מרוכז מבושל) במורד מרכז כל קרפ. למעלה דולצ ' ה דה leche עם פס בגודל שווה של קצפת.
לגלגל את הקרפים כמו סיגר ולשים 2 קרפים על כל צלחת.
מצקת על 3 כפות של רוטב שוקולד על קרפים ומגישים עם גלידה.