קבב בקר ופלפל אדום
מתכון זה מספק 50 מנות. עם 49 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חומץ בלסמי היינץ, פטרוזיליה, אורז וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו קבב בקר ופלפל, בשר בקר Sirloin ו-Bell Pepper Kabobs, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 4 מרכיבים עד מעורבב; לשפוך על בשר צלחת רדודה. מקררים 30 דקות. להשרות.
גריל חום לחום בינוני. חוט בשר ופלפלים לסירוגין על שיפודים 8. גריל 5 עד 7 דקות. או עד הבשר נעשה ופלפלים הם פריך במכרז, מפנה מדי פעם.