קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך

לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך
לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט לובסטר בזיליקום ולימון, בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם, ו צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי.

הוראות

1
מערבבים את קמח וונדרה, אבקת צ ' ילי, קאיין, ומלח בשקית ניילון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קמח וונדרהקמח וונדרה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
חותכים את הלובסטרים חיים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
הסירו את הטפרים ושברו את הטפרים כדי לחשוף כמה שיותר בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
הסר את הבשר מן הלובסטרים והנח אותו לתוך הקמח המתובל. לנער היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר את הלובסטר מהקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את המחבת סאוט לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. לטגן במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
12
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
תוציא את הלובסטר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
16
מניחים חלקים שווים של הלובסטר על האורז. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל תל ומקשטים עם בזיליקום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
17
מגישים באופן מיידי.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים להם להזיע את הנוזל שלהם במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום והזיעה במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את האורז ומטגנים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים את המניה( או מים), מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לאורז קיטור במשך 15 דקות. אל תחשוף את המחבת. כאשר מוכן לשרת, להתפיח את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם משתמשים בזוקיני, בעוד שהאורז נח מחממים את ה-2 כפות האופציונליות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הקישואים ואת סאוט במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
מחממים את השמן ל 350 מעלות על מדחום ממתקים בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
n / nDavid בורק הוא coauthor, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דוד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
מרכיבים שתצטרך
סולסול

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי ועוד יותר לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי ועוד יותר לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלובסטר או ציר עוףלובסטר או ציר עוף9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מיםציר עוף או מים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(יכול להיות או להרחיק)מלח גס ועוד לפי הטעםמלח גס ועוד לפי הטעם2(חוֹרֶף)מלח גס ועוד לפי הטעםמלח גס ועוד לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות בתנור ג'וליאןעגבניות מיובשות בתנור ג'וליאן1חבורה גדולהבזיליקום טרי, עלים בלבד, שטף היטב ומיובשבזיליקום טרי, עלים בלבד, שטף היטב ומיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 ארוז באופן רופף כוס עלים בזיליקום טרי1/2 ארוז באופן רופף כוס עלים בזיליקום טרי1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון8ציפורןשום, טחוןשום, טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי3קילוגרםלובסטרים חייםלובסטרים חיים2(חוֹרֶף)שמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליותשמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מומרnameאורז מומרname2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח וונדרהקמח וונדרה1גדולקישואים, גזוז, זרע, וקוביות, אופציונליקישואים, גזוז, זרע, וקוביות, אופציונלי

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Domaine de Chantemerle Chablis. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
ניחוחות של עשבי תיבול טריים, פרחים לבנים, אבק גיר. מעודן, טהור, תוסס; טעמים של לימונים, לימונים, מלח ים. תיהנו מצונן כמו אפריטיף, או להתפנק עם צדפות או פירות ים טריים אחרים.