קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

לובסטר תרמידור

לובסטר תרמידור
צריך ללא גלוטן, פסקטריאני ומנה עיקרית קטוגנית? לובסטר תרמידור יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך יין, קרם כפול, לובסטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם כפול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז חמאת בוטנים קיט-קאט טעונים כקינוח. . מתכונים דומים: לובסטר תרמידור, לובסטר תרמידור, ו לובסטר תרמידור.

הוראות

1
חותכים את הלובסטר חצי לאורכו, ולהסיר את הבשר מן הטפרים והזנב. השאר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
בשרבשר
2
הסר כל בשר מהראש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
3
חותכים את הבשר לחתיכות ומניחים בחזרה לתוך הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השאלות; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
6
מערבבים במניות הדגים, יין לבן וקרם כפול. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
מלאי דגיםמלאי דגים
יין לבןיין לבן
7
מערבבים את החרדל, מיץ לימון, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
פטרוזיליהפטרוזיליה
8
מחממים את התנור שלך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים את חצאי הלובסטר על מחבת או תבנית אפייה, ומכניסים את הרוטב על בשר הלובסטר בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
10
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
11
לצלות במשך 3 עד 4 דקות, רק עד חום זהוב.
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. סמואל Billaud Chablis Premier Cru Les Vailles Vignes עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
אשכולית ורודה על האף. התקדמות מורכבת של החיך, החל בטעמים באמצע החיך של עשב, אבנים רטובות, וסיד עם מינרליות וגימור יבש.