קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

לומי לומי סלמון

לומי לומי סלמון
לומי לומי סלמון הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 139 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך פלפל סדוק, עגבניות, אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 24 שעות ו -20 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: סלט סלמון לומי לומי בסגנון טקסס, סלמון מלוח וסלט עגבניות עם בצל (הלא הוא סלמון לומי לומי, ו לומי לומי סלמון.

הוראות

1
לרפא את הסלמון במלח על ידי הנחת שכבת מלח הוואי בתחתית צלחת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
הניחו בו סלמון ולחצו בעדינות כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מפזרים עוד מלח מעל ומשפשפים אותו על כל הסלמון. למעלה עם עוד יותר מלח, מכסים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות כדי לשלוף את המים. מלח שולחן אינו מומלץ לתהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
שוטפים את הסלמון היטב במים קרים כדי לשטוף הרבה מהמלח ואז לייבש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
חותכים את הסלמון בקוביות ומניחים בקערה ומוסיפים עגבניות, בצל מאווי, בצל ירוק וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מאווי בצלמאווי בצל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
חותכים את האננס לשניים לאורכו. חותכים חתכים בבשר וגורפים את נתחי האננס הפנימיים; מוסיפים לקערה. סוחטים פנימה את מיץ הליים, מוסיפים שמן ופלפל שחור, ואז זורקים את התערובת לאיחוד כל המרכיבים. מכסים ומצננים במשך שעה 1. גורפים את התערובת לקליפת האננס המפוצלת ומציגים כקערה דקורטיבית. לאכילה, כף את סלט הסלמון לכוס חסה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי אננסנתחי אננס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
נספח מייסון ל ' אנבוי פינו נואר
אדום של בויסנברי ומינרל על האף שמצטרף לציפורן, רצפת יער, קולה, פלפל שחור עדין ותווי אלון טעימים על החיך. חומציות בברכה מרימה ומרחיבה את הטעמים דרך גימור ארוך ומשיי.