קושימומחה
מוכן ב36 שעות
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

לונדון פוג מילק פאנץ

לונדון פוג מילק פאנץ
גשו לסופר וקנו שעועית וניל, מיץ לימון מ 8 לימונים, רום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 36 שעות. מתכונים דומים: פונץ ' חלב, פונץ ' חלב, ו פונץ ' חלב קפה.

הוראות

1
שלב סוכר ומים על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הסר מהחום. לגרד זרעים מ וניל שעועית לתוך סירופ ולהוסיף גירד פוד מפוצל. להפריש במשך 1 שעה. סירופ וניל ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
בשביל הרום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
1
שלב תה ורום רופף במיכל זכוכית ולאפשר להחדיר במשך 4 שעות בטמפרטורת החדר. מעת לעת לנער את התערובת, כך שהוא מעורב ביסודיות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר וזורקים עלים. רום יכול להיות מאוחסן במיכל אטום בארון כהה, קריר במשך עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
תה רופףתה רופף
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
בקנקן גדול או קערה, להוסיף סירופ וניל רום חדור ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
בשביל החלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
תערובת: בחלב חום בסיר בינוני, מקל קינמון וציפורן מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע 82° (חלב צריך להיות מהביל עם בועות קטנות מתחילות להיווצר סביב הקצוות).
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים חלב חם לתערובת הרום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
7
להפריש עד תערובת חבילות, על 30 דקות בטמפרטורת החדר. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה מרופדת עם כמה שכבות של גזה. אל תסיר את curd תוך מאמץ כפי שהוא פועל מסנן נוסף. להיפטר מגושים. ניתן לאחסן אגרוף חלב במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. מסננים שוב לפני ההגשה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
8
מגישים על קרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט