לזניה איטלקית
לזניה איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1050 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב עגבניות, אטריות לזניה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה איטלקית (עם בשר), לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה איטלקית עם קישואים.
הוראות
בייקון חום ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים זרע שומר, 1 כפית אורגנו, תיבול איטלקי, ורוטב עגבניות. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות, או עד עבה.
נקניק חום קישורים במחבת גדולה.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, ביצה, חלב, פטרוזיליה, ו 1 כפית אורגנו בקערה בינונית.
שכבה 1 כוס רוטב על החלק התחתון של 9 x 13 מחבת אינץ'.
שכבה עם 1/3 אטריות לזניה מבושלות, 1/2 תערובת גבינת ריקוטה, 1/2 חתיכות נקניק, 1/3 מוצרלה, ו 1/2 גבינת פרובולון. למעלה עם 1/3 רוטב. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות 1/3 אטריות.
מורחים את הרוטב שנותר מעל, ומפזרים 1/3 גבינת מוצרלה הנותרים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות.