קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות30
מגזין

לזניה איטלקית

לזניה איטלקית
לזניה איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1050 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, רוטב עגבניות, אטריות לזניה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה איטלקית (עם בשר), לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה איטלקית עם קישואים.

הוראות

1
בייקון חום ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים זרע שומר, 1 כפית אורגנו, תיבול איטלקי, ורוטב עגבניות. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות, או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
זרעי שומרזרעי שומר
אורגנואורגנו
בייקוןבייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
נקניק חום קישורים במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
חותכים לחתיכות 1 אינץ'.
5
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, ביצה, חלב, פטרוזיליה, ו 1 כפית אורגנו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שכבה 1 כוס רוטב על החלק התחתון של 9 x 13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שכבה עם 1/3 אטריות לזניה מבושלות, 1/2 תערובת גבינת ריקוטה, 1/2 חתיכות נקניק, 1/3 מוצרלה, ו 1/2 גבינת פרובולון. למעלה עם 1/3 רוטב. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות 1/3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
נקניקנקניק
רוטברוטב
8
מורחים את הרוטב שנותר מעל, ומפזרים 1/3 גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רוטברוטב
9
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור