לזניה איטלקית עם נקניק
לזניה נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, עגבניות משומר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה איטלקית עם נקניק, לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה איטלקית עם נקניק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להביא סיר גדול של מים 1 כפית מלח לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים נקניק איטלקי. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, 1 כף תיבול איטלקי, 1 כף תיבול יווני, 1 כף אורגנו, 1 בזיליקום כף, 1 פטרוזיליה כף, 1 כף טימין כף, 1 כפית רוזמרין, 1 כף שום אבקה, 1 כפית מלח; מערבבים היטב. מבשלים עד שהטעמים מעורבבים, כ -20 דקות.
שים בצד 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מערבבים גבינת מוצרלה שנותר עם 1 כפית איטלקית תיבול, 1 כפית תיבול יווני, 1 כפית אורגנו, 1 כפית בזיליקום, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית טימין, ו 1 כפית רוזמרין בקערה גדולה.
כפית שכבה של רוטב בשר לתוך החלק התחתון של צלחת זכוכית 9x13 אינץ ' אפייה; מקום 3 עד 4 אטריות לזניה על גבי שכבת רוטב בשר.
מורחים שכבה נוספת של רוטב בשר על אטריות לזניה; מפזרים שכבה של גבינת מוצרלה מתובלת. חזור על שכבות עם שאר החומרים ואת התבשיל העליון עם שמורות 1/2 כוס גבינת מוצרלה רגיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, 30 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.