לזניה איטלקית עם נקניק ופטריות ברוטב בשמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה נקניק איטלקי ופטריות עם רוטב בשמל. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 307 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניק קל בתפזורת, גבינת מוצרלה חלק רזה, גבינת ריקוטה חלק רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו לזניה צמחונית טוסקנית עם קישואים, מוצארלן מעושן ורוטב בשמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את הנקניק במחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד השחמה ומתפוררת, כ -10 דקות.
לנקז את הנקניק ולהניח בצד.
כדי להפוך את רוטב בשמל, להמיס את החמאה בסיר על חום בינוני לטאטא בקמח. אפשר את הקמח והחמאה לבשל עד אור קצף, על 2 דקות, לטאטא כל הזמן; לטאטא בחלב, קצת בכל פעם.
לטאטא במלח ואגוז מוסקט ולהביא את הרוטב לרתיחה חשופה, לטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
הסר רוטב מהחום ולהניח בצד.
בקערה, להכות את הביצה ומערבבים את גבינת ריקוטה ופטרוזיליה עד לשלב ביסודיות.
כדי להרכיב לזניה, יוצקים על 1 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון את הרוטב עם 4 אטריות לזניה, חופפים במידת הצורך. על האטריות, שכבה 1/3 של תערובת ריקוטה, ואחריו 1/3 של נקניק מבושל, 1/3 כוס פטריות, 1/4 של רוטב בשמל, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/8 כוס גבינת פרמזן ו 1 כוס יותר של רוטב מרינרה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בשכבה סופית של אטריות עם שכבה של רוטב מרינרה, רוטב בשמל, גבינת מוצרלה שנותרה, וגבינת פרמזן נותרת. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ואת האטריות רכות, על 1 שעה.
הסר רדיד ואופים עד שכבת הגבינה העליונה הוא השחמה, על 5 דקות יותר. אפשר לזניה לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.