קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות15
ציון בריאות7
מגזין

לזניה איטלקית עם נקניק ופטריות ברוטב בשמל

לזניה איטלקית עם נקניק ופטריות ברוטב בשמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה נקניק איטלקי ופטריות עם רוטב בשמל. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 307 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניק קל בתפזורת, גבינת מוצרלה חלק רזה, גבינת ריקוטה חלק רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו לזניה צמחונית טוסקנית עם קישואים, מוצארלן מעושן ורוטב בשמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הנקניק במחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד השחמה ומתפוררת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנקז את הנקניק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
כדי להפוך את רוטב בשמל, להמיס את החמאה בסיר על חום בינוני לטאטא בקמח. אפשר את הקמח והחמאה לבשל עד אור קצף, על 2 דקות, לטאטא כל הזמן; לטאטא בחלב, קצת בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא במלח ואגוז מוסקט ולהביא את הרוטב לרתיחה חשופה, לטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר רוטב מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
בקערה, להכות את הביצה ומערבבים את גבינת ריקוטה ופטרוזיליה עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי להרכיב לזניה, יוצקים על 1 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון את הרוטב עם 4 אטריות לזניה, חופפים במידת הצורך. על האטריות, שכבה 1/3 של תערובת ריקוטה, ואחריו 1/3 של נקניק מבושל, 1/3 כוס פטריות, 1/4 של רוטב בשמל, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/8 כוס גבינת פרמזן ו 1 כוס יותר של רוטב מרינרה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בשכבה סופית של אטריות עם שכבה של רוטב מרינרה, רוטב בשמל, גבינת מוצרלה שנותרה, וגבינת פרמזן נותרת. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ואת האטריות רכות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר רדיד ואופים עד שכבת הגבינה העליונה הוא השחמה, על 5 דקות יותר. אפשר לזניה לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.