תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה נקניק איטלקי ופטריות עם רוטב בשמל. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 307 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך נקניק קל בתפזורת, גבינת מוצרלה חלק רזה, גבינת ריקוטה חלק רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל, Savory ימי ראשון: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו לזניה צמחונית טוסקנית עם קישואים, מוצארלן מעושן ורוטב בשמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הנקניק במחבת מעל חום בינוני ומבשלים עד השחמה ומתפוררת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנקז את הנקניק ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
כדי להפוך את רוטב בשמל, להמיס את החמאה בסיר על חום בינוני לטאטא בקמח. אפשר את הקמח והחמאה לבשל עד אור קצף, על 2 דקות, לטאטא כל הזמן; לטאטא בחלב, קצת בכל פעם.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא במלח ואגוז מוסקט ולהביא את הרוטב לרתיחה חשופה, לטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר רוטב מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
7
בקערה, להכות את הביצה ומערבבים את גבינת ריקוטה ופטרוזיליה עד לשלב ביסודיות.
כדי להרכיב לזניה, יוצקים על 1 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן העליון את הרוטב עם 4 אטריות לזניה, חופפים במידת הצורך. על האטריות, שכבה 1/3 של תערובת ריקוטה, ואחריו 1/3 של נקניק מבושל, 1/3 כוס פטריות, 1/4 של רוטב בשמל, 1 כוס גבינת מוצרלה, 1/8 כוס גבינת פרמזן ו 1 כוס יותר של רוטב מרינרה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בשכבה סופית של אטריות עם שכבה של רוטב מרינרה, רוטב בשמל, גבינת מוצרלה שנותרה, וגבינת פרמזן נותרת. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.