לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק
לזניה איטלקית נקניקייה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. 297 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה דל שומן, אטריות לזניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק, לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty, ו לזניה איטית של נקניקייה עם כיריים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק ובצל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, בזיליקום ומלח.
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ו -2 כוסות גבינת מוצרלה.
לתוך 3 1/2-כדי 5 ליטר סיר איטי, כפית 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם 4 אטריות, שבור לחתיכות כדי להתאים. למעלה עם חצי מתערובת הגבינה ו 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם 4 אטריות, נשאר תערובת גבינה ו 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם שאריות 4 אטריות ותערובת נקניק שנותר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
כ -10 דקות לפני ההגשה, מפזרים העליון של לזניה עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס. כיסוי; לתת לעמוד על 10 דקות או עד גבינה מותכת.