קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק

לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק
לזניה איטלקית נקניקייה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. 297 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה דל שומן, אטריות לזניה, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה איטלקית עם סיר איטי עם נקניק, לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty, ו לזניה איטית של נקניקייה עם כיריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק ובצל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, בזיליקום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ו -2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לתוך 3 1/2-כדי 5 ליטר סיר איטי, כפית 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם 4 אטריות, שבור לחתיכות כדי להתאים. למעלה עם חצי מתערובת הגבינה ו 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם 4 אטריות, נשאר תערובת גבינה ו 1/4 של תערובת נקניק. למעלה עם שאריות 4 אטריות ותערובת נקניק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
5
כ -10 דקות לפני ההגשה, מפזרים העליון של לזניה עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס. כיסוי; לתת לעמוד על 10 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
חותכים לזניה לחתיכות.