קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

לזניה אלפרדו רול קופצים

לזניה אלפרדו רול קופצים
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן אלפרדו לנסות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה. יש לשטוף במים קרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, במחבת רוטב גדולה מעל חום בינוני להוסיף שמן ומבשלים ברוקולי או תרד בצל ירוק עד במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר פאן מחום ומערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח וביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים אטריות בשכבה אחת על גיליון נייר שעווה. מורחים באופן שווה חלק מתערובת הגבינה על כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מגלגלים כל אטרייה מהקצה הקצר, בסגנון ג ' לי-רול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
בתבנית אפייה 8x12 אינץ', כפית על 3/4 של רוטב אלפרדו על הקרקעית להתפשט באופן שווה. מסדרים את האטריות מגולגלות, צד התפר למטה, בצלחת. למעלה עם גבינת מוצרלה ורוטב שנותר. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד חם מבעבע והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
לשרת.