לזניה בקר ופטריות
לזניה בקר ופטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 434 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 44 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -7 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פטריות, אטריות לזניה, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה בקר ופטריות, לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.מערבבים את המרק והחלב בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מבשלים את הבקר במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד שהוא משחים היטב, תוך ערבוב לעיתים קרובות להפרדת בשר.
יוצקים את כל השומן. מערבבים פנימה את הרוטב האיטלקי.
שכבו מחצית מתערובת הבקר, 3 אטריות לזניה ותערובת מרק 1 כוס בתבנית אפייה רדודה של 2 ליטר. למעלה עם 3 אטריות לזניה, תערובת בקר שנותרה, אטריות שנותרו ותערובת המרק שנותרה.
מפזרים את הגבינה. מכסים את תבנית האפייה.
אופים 30 דקות או עד שהלזניה חמה. חשפו את תבנית האפייה.
מחממים את הברוילר. צולים 4 סנטימטרים מהאש למשך 2 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -22 דולר לבקבוק.
![איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו]()
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.