לזניה ברוקולי
לזניה ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך בצל, גבינת מוצרלה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגיש להם לזניה של הודו וברוקולי, לזניה עוף ברוקולי, ו לזניה עגל וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס חמאה. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך. מערבבים בקמח, פלפל, 1/2 כפית מלח ואגוז מוסקט. ערבוב ברציפות, יוצקים חלב, קצת בכל פעם, המאפשר תערובת להתעבות. מביאים לרתיחה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים פטרוזיליה. תניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב ריקוטה, ברוקולי, פרמזן, 1 כוס מוצרלה ונשאר 1/2 מלח כפית. מערבבים עד היטב מעורבב.
בשכבת צלחת אפייה 7x11 אינץ': 1/4 כוס רוטב לבן; 3 אטריות; שליש הנותרים רוטב לבן; חצי תערובת ברוקולי; 3 יותר אטריות; חצי רוטב לבן שנותר; תערובת ברוקולי הנותרים; 3 אטריות; נשאר רוטב לבן.
מפזרים עם מוצרלה שנותר. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.