קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

לזניה ברוקולי

לזניה ברוקולי
לזניה ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך בצל, גבינת מוצרלה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו הילדים שלך יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגיש להם לזניה של הודו וברוקולי, לזניה עוף ברוקולי, ו לזניה עגל וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס חמאה. מבשלים בצל ושום בחמאה עד רך. מערבבים בקמח, פלפל, 1/2 כפית מלח ואגוז מוסקט. ערבוב ברציפות, יוצקים חלב, קצת בכל פעם, המאפשר תערובת להתעבות. מביאים לרתיחה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ומערבבים פטרוזיליה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בקערה בינונית, לשלב ריקוטה, ברוקולי, פרמזן, 1 כוס מוצרלה ונשאר 1/2 מלח כפית. מערבבים עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ברוקוליברוקולי
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בשכבת צלחת אפייה 7x11 אינץ': 1/4 כוס רוטב לבן; 3 אטריות; שליש הנותרים רוטב לבן; חצי תערובת ברוקולי; 3 יותר אטריות; חצי רוטב לבן שנותר; תערובת ברוקולי הנותרים; 3 אטריות; נשאר רוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים עם מוצרלה שנותר. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.