לזניה דלעת סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, אטריות לזניה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די טוב. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים ריבוע 8 אינץ ' של בד גבינה ומניחים את עלה המפרץ, יבלות פלפל, גבעולי טימין, וזרעי פטרוזיליה במרכז. להעלות את הקצוות ולקשור בבטחה לתוך נרתיק. בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום בינוני, לשלב את החלב ואת הצמח ואת נרתיק מלא פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עלי דפנה
פטרוזיליה
גבינה
פלפל
חלב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מחבת רוטב
2
חום עד חם, אבל לא רותח. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום ולתת תלול, מכוסה.להביא סיר מלאי גדול מלא מים לרתיחה, מערבבים כמה כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
מחבת
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
מסננים במסננת ולשטוף היטב. מניחים בצד הנחת שטוח על קלף או נייר שעווה מרופד אפייה sheet.In מחבת סאוט כבדה קטנה, מחממת את שמן הקנולה עד שמדחום קורא 365 מעלות F. זה צריך להיות חם אבל לא מעשן. עבודה במהירות בקבוצות קטנות מטגנים את עלי המרווה כ -10 שניות ומעבירים אותם למגש מרופד בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
מדחום מטבח
נייר שעווה
מסננת
מחבת
5
מפזרים מלח. שמור את oil.In מחבת בגודל בינוני, חום 3 כפות של מרווה שמורות חדור שמן על חום בינוני. עבודה בקבוצות לבשל את פרוסות סקווש בשכבה אחת עד השחמה קלה, על 2 דקות לכל צד. המשך עד שכל הפרוסות מבושלות הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
סקווש
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר אותם מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מפזרים את הדלעת המבושלת עם מלח, קאיין ופלפל טחון. הגדר aside.In קערה בינונית, מערבבים יחד ריקוטה ופטרוזיליה טחון. תניח בצד.הפוך את הרוטב הלבן: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבולת כדי מעיל המחבת, להוסיף את השום והבצל. לבשל ערבוב לעתים קרובות, עד רק מתחיל צבע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
פלפל קאיין טחון
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
חמאה
שום
סקווש
בצל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מחבת
8
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעורבב ומבושל דרך. בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
9
הסר את נרתיק העשב והפלפל מחלב שמור ולאט לאט לטאטא את החלב לתערובת הקמח. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. תמשיך להקציף עד שהרוטב יתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיפים מלח ואגוז מוסקט לעונה. תניח בצד.מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל 9×13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
Lay 3 רצועות של לזניה אטריות לאורך התחתון lengthwise.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
12
מוסיפים חצי מהרוטב הלבן ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
13
מניחים 3 רצועות נוספות של אטריות לזניה על גבי, ואז שכבה על ½ של פרוסות הסקווש. להתפורר מרווה מטוגנת על גבי הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
סקווש
מרווה
14
מניחים 3 יותר אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
15
מורחים שכבה של כל הריקוטה באופן שווה על גבי שכבה זו של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גבינת ריקוטה
מורחים
16
הוסף שכבה נוספת עם הדלעת הנותרת ומרווה מתפוררת. אז תמלאי את כל זה עם עוד 3 אטריות, והרוטב הלבן הנותר. עבור השכבה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
סקווש
רוטב
מרווה
17
להניח 4 אטריות על פני הלזניה לאורך, חופפים אחד את השני מעט.