לזניה טוסקנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות ותקני בשר בקר טחון, בזיליקום, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה צמחונית טוסקנית עם קישואים, מוצארלן מעושן ורוטב בשמל, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 191°. ב largepan מעל חום בינוני, cookbeef, פטריות, בצל, שום, פטרוזיליה, מלח, בזיליקום, Italianaseasoning, זרעי שומר וpepper עד בשר משחימים, 12 דקות; להעביר bowland ב ricotta. קוק noodlesas ביים על החבילה; drainand לשטוף עם קר water.In 8" x 11 " אפייה צלחת coatedwith ספריי בישול, במקום alayer של אטריות. למעלה עם 1 / 3 של תערובת הבשר, 1/3 של המרינרה ו 1/3 של themozzarella. חזור על createtwo יותר שכבות עם השארnoodles, בשר, מרינרה andmozzarella; לפני השכבה האחרונה, תרד פיזור. למעלה עם