קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לזניה לבישול איטי

לזניה לבישול איטי
לזניה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מים, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי.

הוראות

1
בשר חום במחבת גדולה; ניקוז. מערבבים ברוטב פסטה ומים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים ריקוטה, 1-1 / 2 כוסות מוצרלה, 2 כפות. פרמזן, ביצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
(קיבלר)(קיבלר)
3
כפית 1 כוס רוטב בשר לתוך סיר איטי; למעלה עם שכבות של חצי כל אטריות (שבור כדי להתאים) ותערובת גבינה. מכסים עם רוטב בשר 2 כוסות. למעלה עם אטריות שנותרו (שבור כדי להתאים), תערובת גבינה ורוטב בשר. מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מבשלים על 4 עד 6 שעות או עד הנוזל נספג.
5
מפזרים עם גבינות שנותרו; בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. או עד שנמס.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.