המתכון השוויצרי Chard לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה סלק שוויצרי, לזניה טורטייה עם Chard שוויצרי, ו לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משרים את האטריות לזניה בקערה של מים חמים עד שהם מתחילים להתרכך, על 10 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מברשת 2 ליטר אפייה עם שמן ולהוסיף 3 אטריות בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת ריקוטה, chard ואסיאגו. חזור עם האטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, chard ו asiago. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -20 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.