לזניה סלק שוויצרי
המתכון השוויצרי Chard לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה סלק שוויצרי, לזניה טורטייה עם Chard שוויצרי, ו לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משרים את האטריות לזניה בקערה של מים חמים עד שהם מתחילים להתרכך, על 10 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הגבעולים chard ושום ומבשלים עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיף את עלי סלק ומבשלים עד נבול, כ -3 דקות נוספות.
מערבבים את הריקוטה, שמנת, ביצה, פרמזן, בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם בקערה קטנה.
מברשת 2 ליטר אפייה עם שמן ולהוסיף 3 אטריות בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת ריקוטה, chard ואסיאגו. חזור עם האטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, chard ו asiago. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -20 דקות.
הסר את נייר הכסף, מפזרים מוצרלה ואופים עד מבעבע וזהב, על 5 דקות יותר.