תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה "עם קצת ביס. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 879 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), Bite לי מטבל בייגלה, ו נשיכת כריש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב הבשר.מקלפים וקוצצים את הבצלים והפטריות.מעט לערבב את העגבניות עם מיץ. הגדר לצד אחד.
מניחים את השמן בסיר בגודל בינוני, מחממים ומוסיפים את הבצל, שום, בייקון ופטריות ערבוב במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבשר ומערבבים במזלג עד שהוא מאבד את ורדרדנותו.מתבלים ומוסיפים את האורגנו, עשבי תיבול איטלקיים, צ ' ילי ו 1 כף רסק עגבניות, קוביות מניות ועגבניות מעורבב.מבשלים במשך 45 דקות או מעט יותר עד שהוא מתעבה; להפריש להתקרר.לרוטב הלבן.ממיסים את החמאה בסיר אבל לא נותנים לה להתחמם, מערבבים את הקמח עם חלק מהחלב, בזהירות כדי למנוע כל גושים, מוסיפים לסיר, עם החלב הנותר.עונה ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהוא מתעבה, מערבבים את הגבינה המגורדת.
מערבבים את מחית העגבניות שנותרה, עם מעט מים, כדי להכין רסק דק יותר ולהתפשט על תחתית צלחת לזניה.מכסים עם 3 גיליונות של לזניה פסטה.מחלקים את רוטב הבשר ל-2 מנות, מתפשטים על הפסטה, מעל עם שליש מהרוטב הלבן, מניחים עוד שלושה גיליונות של פסטה מעל, וחוזרים על התהליך.