לזניה פולנטה
המתכון פולנטה לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 386 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, רוטב מרינרה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה פולנטה, לזניה פולנטה, ו לזניה צ'וריסו ופולנטה.
הוראות
כפית 1/2 כוס רוטב מרינרה לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' כדי לכסות את התחתונה, ולהניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים 4 דקות או עד מכרז. מערבבים בנקניק; לבשל 2 דקות.
מוסיפים פטריות, קישואים ושום; לטגן 2 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף רוטב מרינרה הנותרים; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מסדרים 9 פרוסות פולנטה מעל מרינרה בתבנית אפייה, העליון באופן שווה עם חצי תערובת ירקות.
מפזרים 1/4 כוס גבינה על תערובת ירקות; לארגן פולנטה הנותרים על גבינה. פולנטה העליון עם תערובת הירקות הנותרים, ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.