לזניה פורמאג'יו
גשו לסופר וקנו תיבול, פתיתי פטרוזיליה, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו לזניה פורמאג'יו{בגידה}, Bruschetta Di Formaggio, ו שרימפס ופסטה פורמאג'יו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים גבינת ריקוטה, 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה, ביצים, אבקת שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
יוצקים רוטב מרינרה לתוך קערה בינונית.
יוצקים מים לתוך צנצנת ריקה; לכסות ולנער היטב.
מוסיפים לרוטב מרינרה; מערבבים היטב.
מורחים על כוס 1 של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'. למעלה עם 3 של אטריות לזניה.
מורחים 1/2 של תערובת הגבינה על אטריות. חזור על רוטב, אטריות ושכבת גבינה פעם אחת. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב, הקפד לכסות אטריות עם רוטב.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף.
אופים 15 דקות יותר או עד אטריות מכרז.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב מרינרה נוסף, אם תרצה.