קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

לזניה-פטריות ממולאות

לזניה-פטריות ממולאות
לזניה-פטריות ממולאות דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 302 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. המתכון הזה מכלמתכונים דורש גבינת מוצרלה, רוטב פסטה, בצל ירוק ובשר בקר טחון. זה עובד גם כור ד ' אובר במחיר סביר. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. מתכונים דומים: לזניה צמחונית פטריות פורטובלו ממולאות, לזניה צמחונית פטריות פורטובלו ממולאות, ו לזניה פסטו עם תרד ופטריות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון במחבת על אש בינונית, מפרקים אותו תוך כדי בישול, עד שהבשר כבר לא ורוד, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים יחד את גבינת הקוטג', הביצה, הבצל הירוק, הפטרוזיליה והמלח והפלפל בקערה עד שהתערובת מתאחדת היטב. מערבבים פנימה את הבשר הטחון המבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
בצל ירוקבצל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הפטריות, הצדדים החלולים כלפי מעלה, צמודים זה לזה בתבנית האפייה המוכנה. כף כ -1 כף ממילוי הגבינה לחלל של כל פטרייה, ואפשר למילוי שנותר לעלות על גדותיו בין הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד למילוי הגבינה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים את התנור מהתנור ומורחים את רוטב הפסטה באופן שווה על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים שכבה אחידה של גבינת מוצרלה על הרוטב, מחזירים את המנה לתנור וצולים עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה להשחים, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תנו לפטריות לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לפטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.