לזניה פסטו עם תרד ופטריות
לזניה פסטו עם תרד ופטריות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 451 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, פטריות קרמיני, גבינת ריקוטה קרטון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה פסטו עם תרד ופטריות, לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז.
הוראות
מסדרים את התרד ב ספינת ירקות; קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד wilts תרד.
מסננים, לסחוט יבש, וקוצצים גס.
שלב תרד, פטריות, פסטו בקערה בינונית, ערבוב לשלב; להפריש.
מערבבים מוצרלה, פרובולונה, ריקוטה, וביצה מוכה בקערה בינונית, ערבוב היטב לשלב. מערבבים ב 1/4 פרמזן כוס, ולהניח בצד.
מערבבים את רוטב הפסטה ורוטב העגבניות בקערה בינונית.
מורחים 1 תערובת רוטב פסטה כוס בחלק התחתון של תנור חשמלי איטי 6 ליטר אליפסה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת רוטב פסטה; למעלה עם תערובת גבינה 1 כוס תערובת תרד כוס. חזור על השכבות, המסתיימות בתערובת תרד. מסדרים 3 אטריות על תערובת תרד; למעלה עם הנותרים 1 תערובת גבינה כוס תערובת רוטב פסטה כוס 1.
מניחים 3 אטריות שנותרו על תערובת רוטב; להפיץ את תערובת הרוטב הנותרים על אטריות.
מפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים. מכסים במכסה; מבשלים על 5 שעות נמוכות או עד לסיום.