קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
המתכון לזניה צמחונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 365 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת חלק-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלבוני הביצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. נסו לזניה צמחונית מאוד, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, הקציפו את הביצים, החלבונים, גבינת הריקוטה, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בכל אחד משני 13 אינץ'. איקס 9-ב. כלי אפייה מצופים בתרסיס בישול, מורחים 1 כוס רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מסננים אטריות; מניחים שלוש אטריות מעל רוטב ספגטי בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
שכבה כל אחת עם רבע מתערובת הריקוטה, 1 כוס רוטב ספגטי, 1 כוס גבינת מוצרלה, שלוש אטריות לזניה וחצי שעועית ירוקה. מעל כל אחד את תערובת הריקוטה שנותרה, 1 כוס רוטב ספגטי, אטריות לזניה שנותרו, רוטב ספגטי וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב פסטהרוטב פסטה
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
5
מפזרים גבינת פרמזן מעל כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
7
אופים את הלזניה שנותרה, ללא כיסוי, ב-375 מנותקת למשך 40-45 דקות או עד שהבעבע והקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
9
לשימוש בלזניה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-375 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד לקבלת מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.