המתכון הקלאסי לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 695 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עגבניות משומר, מלח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.
הוראות
1
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות או עד רך; מסננים. מערבבים עגבניות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. (לבישול השקעה, רוטב מגניב, ואז להקפיא במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
שלב גבינת קוטג ' ו 5 מרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים חצי אטריות בתבנית אפייה משומנת 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מורחים חצי מתערובת גבינת קוטג ' על אטריות, ומעל עם חצי פרוסות גבינה. רוטב בשר כפית על גבינות. למעלה עם שאריות אטריות תערובת גבינת קוטג', ופרוסות גבינה.