המתכון הקלאסי לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 695 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עגבניות משומר, מלח, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: לזניה קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית.
הוראות
1
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 דקות או עד רך; מסננים. מערבבים עגבניות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם. (לבישול השקעה, רוטב מגניב, ואז להקפיא במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
3
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז, ולהניח בצד.
מניחים חצי אטריות בתבנית אפייה משומנת 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים חצי מתערובת גבינת קוטג ' על אטריות, ומעל עם חצי פרוסות גבינה. רוטב בשר כפית על גבינות. למעלה עם שאריות אטריות תערובת גבינת קוטג', ופרוסות גבינה.