לזניה רוסטיקה
לזניה רוסטיקה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. במנה עיקרית זו יש 285 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו טופו, גבינת מוצרלה חצי רזה, חצי קרטון-גבינת ריקוטה skim, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו פסטה רוסטיקה, פיצה רוסטיקה, ו פיצה רוסטיקה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים, 1 גבינת מוצרלה כוס, תיבול איטלקי, פלפל אדום, טופו, תרד, גבינת ריקוטה בקערה גדולה. מערבבים היטב; להפריש.
מורחים רוטב פסטה 1/2 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על רוטב פסטה; למעלה עם שליש מתערובת תרד וכ-1 כוס רוטב פסטה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות, תערובת תרד, ורוטב שנותר.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. מכסים ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
תן לזניה לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.