קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

לזניה של דלעת קלויה

לזניה של דלעת קלויה
המתכון Lasignananananut קלוי סקווש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה סקווש חמאה צלוי, לזניה סקווש חמאה צלוי, ו לזניה סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את הקליפה הקשה של הסקווש. לקצץ על 1/2 אינץ ' את הקצוות העליון והתחתון, כך שתוכל להגדיר כל קטע של הסקווש שטוח על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
חותכים את הסקווש לחצי לאורכו. סקופ את הזרעים החוצה עם כפית, וקוצצים בגסות את הסקווש לחתיכות 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. בקערה, לזרוק את הדלעת עם שמן, מרווה, תערובת תבלינים, ו 1 כפית מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
תערובת תיבולתערובת תיבול
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
מרווהמרווה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מורחים את הדלעת בשכבה אחת על תבנית האפייה. צולים את הדלעת בתנור עד רכה מאוד ומתחילים חום, 40 עד 50 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
הסר את הדלעת מהתנור ואת מחית במעבד מזון עם אגוז מוסקט טרי.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טריאגוז מוסקט טרי
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
6
בקערה גדולה, מערבבים את מחית הסקווש, ריקוטה, פרמזן, ביצים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מכסים ומקררים את התערובת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
סקוושסקווש
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את סדינים לזניה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מסננים את הסדינים ומפיצים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
טפטוף אותם קלות עם שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
10
הכן את הרוטב: בסיר גדול, להביא את החלב לרתיחה איטית מעל חום בינוני. בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
11
מוסיפים את המרווה והשום לחמאה, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מרווהמרווה
12
מוסיפים כ-3 כוסות חלב, ומקציפים במרץ כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, תוך לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מוסיפים את החלב הנותר ומקציפים שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מוסיפים את המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. התאם את החום לנמוך כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשל עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 דקות, מטאטא לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
הסר את הסיר מהחום. עושה בערך 8 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
חמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. כף מצקת של בשמל לתוך המנה ולהתפשט כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מצקתמצקת
18
מניחים שכבה אחת של סדינים לזניה על גבי בשמל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
19
מורחים חלק מתערובת הדלעת באופן שווה על יריעות הלזניה ומפזרים על 2 כפות של גבינת מוצרלה ו 1 כף פרמזן מגוררת על גבי. חזור על שלב זה עד שכל החומרים משמשים, החל עם 2 עד 3 מצקות של בשמל עבור כל שכבה. המשך לבנות את השכבות עד המחבת מלאה על 1/4 אינץ ' מלמעלה. סיים עם גבינה ורוטב ישירות על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
אטריות לזניהאטריות לזניה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
20
אופים באמצע התנור במשך כשעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
הסר את הכיסוי, ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות עד חום זהוב מבעבע. אפשר לזניה לנוח לפני חיתוך.
22
מגישים חמים.
23
כדי להרכיב את הלזניה:.
24
לטחון שומר עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
25
מוסיפים את הקינמון והמלח וממשיכים לטחון. או לטחון במטחנת תבלינים לטחינה קשה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
מלחמלח

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה10ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי10ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, למנהחמאה, למנה2largesדלעת סקווש, כ -3 עד 5 ק דלעת סקווש, כ -3 עד 5 ק " ג2largesביציםביצים3(חוֹרֶף)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קצוצים דק עלי מרווה טרייםקצוצים דק עלי מרווה טריים2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סדינים לזניה יבשים (על 24 גיליונות), כל 6 1/2 על ידי 3 אינץ'סדינים לזניה יבשים (על 24 גיליונות), כל 6 1/2 על ידי 3 אינץ'454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה, מגוררתמוצרלה, מגוררת1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי11 קילו קישואים,אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה (או מיכל 15 אונקיה)גבינת ריקוטה (או מיכל 15 אונקיה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה, טחוןמרווה, טחון2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח6(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.