המתכון Lasignananananut קלוי סקווש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה סקווש חמאה צלוי, לזניה סקווש חמאה צלוי, ו לזניה סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את הקליפה הקשה של הסקווש. לקצץ על 1/2 אינץ ' את הקצוות העליון והתחתון, כך שתוכל להגדיר כל קטע של הסקווש שטוח על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סקווש
ציוד שתשתמש בו
קולף
קרש חיתוך
3
חותכים את הסקווש לחצי לאורכו. סקופ את הזרעים החוצה עם כפית, וקוצצים בגסות את הסקווש לחתיכות 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. בקערה, לזרוק את הדלעת עם שמן, מרווה, תערובת תבלינים, ו 1 כפית מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
תערובת תיבול
סקווש
זרעים
מרווה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
קערה
4
מורחים את הדלעת בשכבה אחת על תבנית האפייה. צולים את הדלעת בתנור עד רכה מאוד ומתחילים חום, 40 עד 50 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
הסר את הדלעת מהתנור ואת מחית במעבד מזון עם אגוז מוסקט טרי.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טרי
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
6
בקערה גדולה, מערבבים את מחית הסקווש, ריקוטה, פרמזן, ביצים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מכסים ומקררים את התערובת עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינת ריקוטה
פלפל
סקווש
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את סדינים לזניה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מסננים את הסדינים ומפיצים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
טפטוף אותם קלות עם שמן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
10
הכן את הרוטב: בסיר גדול, להביא את החלב לרתיחה איטית מעל חום בינוני. בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
11
מוסיפים את המרווה והשום לחמאה, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
מרווה
12
מוסיפים כ-3 כוסות חלב, ומקציפים במרץ כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, תוך לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
מוסיפים את החלב הנותר ומקציפים שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מוסיפים את המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. התאם את החום לנמוך כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשל עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 דקות, מטאטא לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
הסר את הסיר מהחום. עושה בערך 8 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
חמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. כף מצקת של בשמל לתוך המנה ולהתפשט כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מצקת
18
מניחים שכבה אחת של סדינים לזניה על גבי בשמל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
19
מורחים חלק מתערובת הדלעת באופן שווה על יריעות הלזניה ומפזרים על 2 כפות של גבינת מוצרלה ו 1 כף פרמזן מגוררת על גבי. חזור על שלב זה עד שכל החומרים משמשים, החל עם 2 עד 3 מצקות של בשמל עבור כל שכבה. המשך לבנות את השכבות עד המחבת מלאה על 1/4 אינץ ' מלמעלה. סיים עם גבינה ורוטב ישירות על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
אטריות לזניה
פרמזן
פסטה
גבינה
רוטב
סקווש
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מחבת
20
אופים באמצע התנור במשך כשעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
21
הסר את הכיסוי, ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות עד חום זהוב מבעבע. אפשר לזניה לנוח לפני חיתוך.
22
מגישים חמים.
23
כדי להרכיב את הלזניה:.
24
לטחון שומר עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
שומר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
25
מוסיפים את הקינמון והמלח וממשיכים לטחון. או לטחון במטחנת תבלינים לטחינה קשה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.