קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה תירס Poblano

לזניה תירס Poblano
לעולם לא יהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את תירס ופובלנו לאסגנאן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גרעינים תירס, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לזניה תירס Poblano, לזניה תירס Poblano 2, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן. חצי את poblanos לאורכו ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה צלייה עד השחמה כתמים, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מעבירים לקערה, מכסים בצלחת ומניחים בצד 5 דקות. לקלף את העור עם האצבעות שלך, ואז לחתוך את הפלפלים לרצועות 1 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר כבד בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
להוסיף 2 שיני שום טחון ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
5
מערבבים את התירס ואת לטגן 5 דקות. מערבבים את הקרם ואת הקורנית, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 5 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב. כבה את החום ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר לבלנדר ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
טימיןטימין
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
להוסיף 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מחממים את שאר 2 כפות חמאה במחבת כבדה בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את שן השום הטחון הנותרים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
ציפורןציפורן
10
מערבבים את רצועות הקישואים והפובלנו ומבשלים 5 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קישואיםקישואים
פלפל Poblanoפלפל Poblano
11
מורחים כרבע מתערובת התירס בתחתית צלחת אפייה בגודל 8 על 11 אינץ'. מכסים עם 3 סדינים לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מורחיםמורחים
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
שכבה של רבע מכל תערובת של poblano וגבינה על הפסטה. חזור על השכבות עוד 3 פעמים. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
אופים עד הפסטה מכרז, על 50 דקות. הפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
הסר את רדיד ו לצלות עד חום זהוב תוסס, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
16
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.