לזניה תירס Poblano
לעולם לא יהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את תירס ופובלנו לאסגנאן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גרעינים תירס, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לזניה תירס Poblano, לזניה תירס Poblano 2, ו טאקו תירס רך עם בטטות קלויות, פלפלים Poblano, ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. חצי את poblanos לאורכו ולהסיר את הגבעולים והזרעים.
מקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה צלייה עד השחמה כתמים, על 5 דקות.
מעבירים לקערה, מכסים בצלחת ומניחים בצד 5 דקות. לקלף את העור עם האצבעות שלך, ואז לחתוך את הפלפלים לרצועות 1 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה בסיר כבד בינוני על אש בינונית.
להוסיף 2 שיני שום טחון ו לטגן 1 דקה.
מערבבים את התירס ואת לטגן 5 דקות. מערבבים את הקרם ואת הקורנית, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 5 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב. כבה את החום ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר לבלנדר ו מחית עד חלקה.
להוסיף 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את שאר 2 כפות חמאה במחבת כבדה בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את שן השום הטחון הנותרים ומבשלים 1 דקה.
מערבבים את רצועות הקישואים והפובלנו ומבשלים 5 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מורחים כרבע מתערובת התירס בתחתית צלחת אפייה בגודל 8 על 11 אינץ'. מכסים עם 3 סדינים לזניה.
שכבה של רבע מכל תערובת של poblano וגבינה על הפסטה. חזור על השכבות עוד 3 פעמים. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים עד הפסטה מכרז, על 50 דקות. הפעל את המטגן.
הסר את רדיד ו לצלות עד חום זהוב תוסס, 8 עד 10 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.