קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

לזניית בשר ופטריות

לזניית בשר ופטריות
מתכון בשר לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 542 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ולאחר מכן מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, אורגנו, בזיליקום ושומר, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה והתפוררה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים יחד את פרמזן-רג 'יאנו, גבינת קוטג', 2/3 כוס מוצרלה והביצה בקערה קטנה. מערבבים את הפטרוזיליה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
כפית רבע מהרוטב לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מניחים 3 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי הרוטב בלי חופפים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים חצי מתערובת גבינת הקוטג ' על אטריות ומעל עם עוד רבע מהרוטב. חזור על השכבות, מסתיים ברוטב, ומפזרים על גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
11
למנה: קלוריות 438; סה "כ שומן 19 גרם; שומן רווי 7.5 גרם; חלבון 32 גרם; פחמימות סה" כ 34 גרם; סוכר: 6 גרם; סיבים 7 גרם; כולסטרול 85 מיליגרם; נתרן 919 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

11 קילו קישואים,בזיליקום טחוןבזיליקום טחון425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות עם בזיליקום, שום אורגנועגבניות חתוכות לקוביות עם בזיליקום, שום אורגנו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד1גדולביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות2ציפורןשום, טחוןשום, טחון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק קרקעצ'אק קרקע0(יכול להיות או להרחיק)שומר קרקעשומר קרקע1גרידת לימוןגרידת לימון9אטריות מוכנות לחיטה מלאהאטריות מוכנות לחיטה מלאה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו טחוןאורגנו טחון2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלק החבילה-גבינת מוצרלה מגוררת דל שומןחלק החבילה-גבינת מוצרלה מגוררת דל שומן0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורטבלה, קצוץפטריות פורטבלה, קצוץ1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.