מתכון בשר לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו 20 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 542 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, פתיתי פלפל, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו המון לזניה O ' Meat (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ולאחר מכן מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, אורגנו, בזיליקום ושומר, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות ופתיתי פלפל אדום. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה והתפוררה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים עגבניות ורוטב עגבניות, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים יחד את פרמזן-רג 'יאנו, גבינת קוטג', 2/3 כוס מוצרלה והביצה בקערה קטנה. מערבבים את הפטרוזיליה וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
כסף ללא נעליים
תפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
כפית רבע מהרוטב לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מניחים 3 אטריות לזניה לא מבושלות על גבי הרוטב בלי חופפים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים חצי מתערובת גבינת הקוטג ' על אטריות ומעל עם עוד רבע מהרוטב. חזור על השכבות, מסתיים ברוטב, ומפזרים על גבינת מוצרלה הנותרים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.