קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

לזניית נקניקיות

לזניית נקניקיות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנקניקייה Lasgananananananan לנסות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 115 גרם חלבון 90 גרם של שומן, וסך הכל 2664 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות סן מרזנו, פנקטה, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניקייה פשוטה, ו מטבל לזניה עם נקניק גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הרוטב: מעיל סיר גדול עם שמן זית ולהוסיף את הפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
שים את הסיר מעל חום בינוני גבוה ומבשל את pancetta 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות עם מלח ומערבבים את המעיל עם שמן זית. מבשלים 6 עד 7 דקות, ערבוב; הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון; הקפד לגרד את עיסת בתחתית טחנת המזון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניות לסיר; ממלאים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים לסיר (2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטעם; עגבניות לקחת הרבה מלח. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות. מתבלים בצעדי תינוק, טועמים כל צעד בדרך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הפוך את הלזניה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עבודה בקבוצות, לבשל את האטריות לזניה עד גמיש אבל לא צולע, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר עם מלקחיים ולהעביר לקערה של מי קרח להתקרר; להסיר ולשכב שטוח על מגש גיליון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מעיל מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית לשים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב, עד חום ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
11
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תשליך את השומן מהמחבת והוסף 1 כף שמן זית יחד עם 2 שיני שום וקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
שים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר השום הוא זהב, להסיר אותו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את הפטריות ועונה עם 1/2 כפית מלח; מבשלים עד רך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
15
הסר מהמחבת ושמורה. חזור על תהליך זה עם הנותרים 1 כף שמן זית, 2 שיני שום קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, ואת קישואים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
בקערה, מערבבים את הריקוטה, חצי פרמזן,ביצים, בזיליקום ומלח 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
לפי עוגהלפי עוגה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בתחתית צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עמוק, להפיץ באופן שווה כמה חופנים של רוטב. מכסים בשכבה של האטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מורחים שליש מתערובת הריקוטה על הפסטה. למעלה עם שכבת פסטה בכיוון ההפוך של השכבה הראשונה (זה ייתן לזניה קצת יותר יציבות).
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
19
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים שליש מהנקניק; למעלה בשליש כל אחת מהפטריות והקישואים. למעלה עם שכבה של מוצרלה וכמה parmigiano הנותרים. חזור על שכבות אלה עד שכל החומרים שימשו. הקפד לסיים עם שכבה של פסטה מכוסה ברוטב, מוצרלה ופרמג ' יאנו. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
20
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חם מבעבע, בערך 1 שעה, 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של בישול.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
21
בואו מגניב 20 דקות לפני חיתוך.
22
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.