לחם אנאדמה
לחם Anadama דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמרים, סירופ מייפל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. נסו לחם אנאדמה, לחם אנאדמה, ו לחם אנאדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסירופ מייפל במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
הוסף 2 כוסות קמח, קמח תירס, ואת 2 החומרים הבאים; הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס קמח כדי ליצור בצק רך, ולהפוך על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה, להתגלגל לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להפשיל בחוזקה, החל בצד קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, ב 8 1/2 x 4 1/2 אינץ כיכר פאן מצופה ספריי בישול. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים 2 כפיות מים וחלבון ביצה, ומברישים בעדינות על הבצק.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת; תן מגניב על מתלה חוט.