לחם אננס קישואים
אם יש לך קינמון טחון, סודה לשתיה, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם קישואים אננס, לחם אננס קישואים, ו לחם קישואים אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שורה תחתונה של שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' עם נייר קלף.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, מלח, אבקת אפייה וקינמון בקערה. מקציפים סוכר, שמן צמחי, ביצים, ותמצית וניל יחד בקערת ערבוב גדולה, ומערבבים קישואים ואננס. בהדרגה לשפוך את תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים צימוקים ואגוזים, ערבוב לשלב באופן שווה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. עבודה עם כיכר אחת בכל פעם, להחזיק את המחבת על הצד שלה בעדינות להקיש על הצדדים של המחבת נגד הדלפק כדי לשחרר אותו. מכסים את המחבת עם מתלה קירור, והופכים אותו כדי להטות את העוגה מתוך המחבת ועל המדף. לקלף את נייר הקלף, ולאפשר ללחם להתקרר לחלוטין.