לחם אפוי מלית עם פטריות ונקניק
מלית לחם Herbed עם פטריות ונקניק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, פטריות קרמיני, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם אפוי מלית, לחם אפוי ומילוי סלרי, ו Herbed טורקיה מלית לחם (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לקוביות 1 1/2 אינץ'. מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על 2 מחבתות ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד קלוי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
לבשל נקניק במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר מהמחבת; לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 4 דקות.
מערבבים קוביות לחם, נקניק, ופטריות בקערה גדולה.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים פטרוזיליה, טימין, מרווה, מלח ופלפל; מטגנים 1 דקה.
מערבבים ביצים ומרק, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הלחם, זורקים למעיל. כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד השחמה.