קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אספרגוס פריטטה עם שמנת חמוצה חזרת

אספרגוס פריטטה עם שמנת חמוצה חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס פריטטה עם חזרת שמנת חמוצה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, שמנת, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו חזרת-רוטב שמנת חמוצה, רוטב חזרת שמנת חמוצה, ו שמנת חמוצה-פירה חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים את השמן במחבת אל-מקל גדולה ובטוחה לתנור על אש בינונית עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאספרגוס פריך, כ-5 עד 6 דקות יותר.בינתיים להקציף את הביצים, חלב, גבינה, חזרת, פטרוזיליה, מלח ופלפל נמדדים, ואגוז מוסקט בקערה גדולה עד בשילוב שווה.לכבות את החום, לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת עם תערובת אספרגוס, מערבבים עם מרית גומי כדי לשלב, ולהפיץ את האספרגוס לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שפריטטה מתנפחת וממוקמת במרכז, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר את המחבת מתלה חוט ולתת לו להתקרר מעט, על 5 דקות.שחרר את הקצוות של פריטטה עם מרית גומי ולהחליק אותו על קרש חיתוך. פורסים אותו טריזים ומגישים מיד, עובר את השמנת חמוץ חזרת ועירית בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)