לחם אפרסמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם אפרסמון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחם אפרסמון, לחם אפרסמון, ו לחם אפרסמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן מחבת 9 x 5 כיכר אינץ.
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים ביצים, סוכר ושמן.
מוסיפים עיסה ומערבבים שוב. לאחר מכן לקפל בתערובת קמח להתמזג עם מיקסר חשמלי עד הבלילה חלקה ולא גושים של קמח להישאר.מערבבים באוכמניות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך כ 50-60 דקות, או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.