קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אפרסמון

לחם אפרסמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם אפרסמון. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. אם יש לכם קינמון טחון, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחם אפרסמון, לחם אפרסמון, ו לחם אפרסמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן מחבת 9 x 5 כיכר אינץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה קטנה, לשלב קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים ביצים, סוכר ושמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיפים עיסה ומערבבים שוב. לאחר מכן לקפל בתערובת קמח להתמזג עם מיקסר חשמלי עד הבלילה חלקה ולא גושים של קמח להישאר.מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים במשך כ 50-60 דקות, או עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור