לחם בגריל וסלט עגבניות במרינדה
לחם בגריל וסלט עגבניות במרינדה הוא מנת תוספת צמחונית. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא את ארוגולה, לחם כפרי, עגבניות ירושה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לחם בגריל וסלט עגבניות במרינדה, טונה בגריל עם עגבניות מרוסקות וסלט ארוגולה, ו חזה עוף בגריל עם סלט עגבניות שרי במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
על קרש חיתוך, באמצעות הצד השטוח של סכין שף, מועכים את שן השום למשחה עם קמצוץ של מלח; מעבירים לקערה גדולה.
מוסיפים את העגבניות, הבצל, החומץ ואת 3/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
תן לתערובת לעמוד בטמפרטורת החדר, ערבוב כמה פעמים, לפחות 1 שעה או עד 2 שעות.
להבריש את הלחם עם שמן זית וגריל על חום גבוה עד קלוי חרוך קלות כתמים, 1 דקה לכל צד.
תן מגניב מעט, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים את הלחם והארוגולה לעגבניות יחד עם הריקוטה סלטה וזורקים לשלב.