קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בוקרים

לחם בוקרים
לחם בוקרים יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך קמח, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם תירס קאובוי, עוגת קאובוי, ו כלב קאובוי..

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המים, החלב והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים את השמרים מעל, ולתת לעמוד במשך 5 דקות להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
מערבבים את הביצה והחמאה לתוך תערובת השמרים, ולאחר מכן מערבבים את המלח, אגוז מוסקט, ו 2 כוסות של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ביצהביצה
4
מערבבים עד שהכל מעורבב היטב.
5
מערבבים בקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם עד שהבצק מתרחק מצדה של הקערה. הפוך על משטח מקומח, ללוש במשך 10 דקות (לא רמאות!).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים, ולתת לנוח עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מגלגלים כל כדור עד 8 עד 10 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. מטגנים כל אחד מחתיכות הלחם הלוך ושוב 30 עד 60 שניות בכל צד, או עד להופיע כתמים חומים בהירים עד בינוניים. שמור מכוסה במטלית לחה, או לאחסן בשקית ניילון עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מחבתמחבת