לחם בוקרים
לחם בוקרים יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך קמח, חמאה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם תירס קאובוי, עוגת קאובוי, ו כלב קאובוי..
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המים, החלב והסוכר.
מפזרים את השמרים מעל, ולתת לעמוד במשך 5 דקות להתמוסס.
מערבבים את הביצה והחמאה לתוך תערובת השמרים, ולאחר מכן מערבבים את המלח, אגוז מוסקט, ו 2 כוסות של הקמח.
מערבבים עד שהכל מעורבב היטב.
מערבבים בקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם עד שהבצק מתרחק מצדה של הקערה. הפוך על משטח מקומח, ללוש במשך 10 דקות (לא רמאות!).
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת, ולתת לעלות עד הוכפל בגודל.
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים, ולתת לנוח עוד 20 דקות.
מגלגלים כל כדור עד 8 עד 10 אינץ ' בקוטר.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה. מטגנים כל אחד מחתיכות הלחם הלוך ושוב 30 עד 60 שניות בכל צד, או עד להופיע כתמים חומים בהירים עד בינוניים. שמור מכוסה במטלית לחה, או לאחסן בשקית ניילון עד ההגשה.