מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם בננה אגוז, בננה-לחם אגוז, ו לחם בננה אגוז.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את הביצים ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית עם זרבובית, להפריש. מברשת קלה 9 על 5 על 3 אינץ כיכר מחבת עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מיקסר ידני חשמלי, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך. בהדרגה לשפוך את תערובת הביצים לתוך החמאה תוך ערבוב עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף את הבננות (התערובת תיראה מקושקשת, אז אל תדאג), ולהסיר את הקערה מהמערבל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
עם מרית גומי, לערבב את תערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את האגוזים ומעבירים את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. להפוך את הלחם מתוך המחבת ולתת מגניב לחלוטין על המדף. לעטוף בניילון נצמד. לחם הבננה הוא הטוב ביותר אם מוגש למחרת.