קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחם בננה אגוז

לחם בננה אגוז
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם בננה אגוז, בננה-לחם אגוז, ו לחם בננה אגוז.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את הביצים ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית עם זרבובית, להפריש. מברשת קלה 9 על 5 על 3 אינץ כיכר מחבת עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
במיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מיקסר ידני חשמלי, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך. בהדרגה לשפוך את תערובת הביצים לתוך החמאה תוך ערבוב עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף את הבננות (התערובת תיראה מקושקשת, אז אל תדאג), ולהסיר את הקערה מהמערבל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
עם מרית גומי, לערבב את תערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את האגוזים ומעבירים את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. להפוך את הלחם מתוך המחבת ולתת מגניב לחלוטין על המדף. לעטוף בניילון נצמד. לחם הבננה הוא הטוב ביותר אם מוגש למחרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם בננהלחם בננה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות