לחם בננה טבעוני עם פצפוצי שוקולד
המתכון שוקולד צ'יפ לחם בננה טבעוני יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 329 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. גשו לסופר וקנו קמח לא מיובש, ממרח חמאה נטול חלב, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חטיפי בננה שוקולד צ'יפס אנרגיה (טבעוני & GF!), חטיפי בננה שוקולד צ'יפס אנרגיה (טבעוני & GF!), ו חטיפי בננה שוקולד צ'יפס אנרגיה (טבעוני & GF!).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 177° ולשמן מחבת כיכר 8x4 אינץ 'או 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה קרם סוכר ומרח חמאה עם מיקסר.
מוסיף את הבננות פירה, ומערבבים שוב, רק מספיק כדי לשלב אותם יחד.
מוסיפים את משקה החלב, תערובת תחליפי ביצים, תמצית וניל ותמצית קוקוס ומערבבים לשלב.
בקערה נפרדת מקציפים יחד את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיף את החומרים יבשים למרכיבים הרטובים בקערת הערבוב שלך ומערבבים עד רק בשילוב. אל תערבבי יותר מדי. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר משומן וליישר אותו.
אופים במשך 60 עד 75 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב. לחם הבננה יחשיך למעלה אבל יישאר לח בפנים.
תן ללחם להתקרר במשך 30 דקות, ואז לחתוך, ולהגיש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת ללחם בננה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "