לחם בסגנון קובני
לחם בסגנון קובני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1054 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שמרים, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק בסגנון קובני, בשר בסגנון קובני, ו חזיר טרי בסגנון קובני.
הוראות
במכונת ערבוב מצויד וו בצק, להוסיף את המים, מלח, סוכר, קיצור, ושמרים.
מוסיפים את הקמח לאט, מה שהופך את הבצק נוקשה כי הוא חלק משיי.
להפוך את הבצק לתוך קערה משומנת גדולה, לכסות עם מטלית.
מניחים את הבצק במקום חם, ומאפשרים להכפיל בתפזורת.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. פאונד ללוש את הבצק, עד שהוא משיי חלק. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות, ולתת לעלות שוב, עד הוכפל בתפזורת.
בינתיים, לעקר את עלי דקלון או מחרוזות נעליים על ידי השריית אותם במים רותחים.
מנה בצק לתוך ככרות 10 אונקיות. כמו כיכר נוצר, מיד למקם עלה דקלון או shoestring לאורך כיכר, ולהפוך את כיכר על גבי תבנית אפייה, עלה/מחרוזת בצד למטה. חזור עם הכיכרות שנותרו.
תן לבצק לעלות, צד העלה למטה, במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
אופים כיכרות עד שהם חום זהוב, כ -30 דקות.