את המתכון ניתן להכין כיכר בקר הודו בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם פלפל, טימין, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. נסו בשר בקר וטורקיה, לחם הודו של ורמונט, ו לחם הודו בריא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת טפלון הקפיצו את הבצל, הפלפל האדום והשום בשמן למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים לקערה; מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הביצה, תחליף הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מיורן, טימין, מלח ופלפל. מפוררים בקר והודו מעל התערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תחליף ביצה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרז ' ורם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'