לחם דלעת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני אדמה, קינמון טחון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. שמן כיכר 9 על 5 אינץ pan.In קערה גדולה, לשלב את מילוי פשטידת הדלעת, שמן, סוכר, מולסה, ו vanilla.In קערה נפרדת, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, וג ' ינג ' ר. מערבבים לאט את תערובת הקמח לתוך תערובת הדלעת.
אופים במשך 60 עד 65 דקות.
העבר מחבת למתלה תיל במשך 10 דקות. באמצעות סכין, לשחרר את הלחם מהמחבת. הפוך אותו על קרש חיתוך.
מניחים את הלחם מקורר בשקית פלסטיק resealable או לכסות עם 2 שכבות של פלסטיק לעטוף. חנות עד 3 months.To לחמם: לקרר את הלחם בן לילה.
הסר את לעטוף פלסטיק, לכסות בנייר אלומיניום, חם בתנור 250 במשך 30 דקות.