לחם דלעת
לחם דלעת הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סודה לשתיה, מחית דלעת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז שני 9×5 מחבתות כיכר אינץ.
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, להוסיף מחית דלעת, ביצים, שמן, מים, סוכר ומערבבים על מהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב באופן מלא. הפעל מהירות מערבל מעט גבוה יותר ומערבבים עד לא גושי קמח להישאר.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך כ 50-60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.