לחם דלעת שוקולד צ'יפס דל שומן
לחם דלעת שוקולד צ'יפס דל שומן הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. תמורת 60 סנט למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-5 גרם שומן. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. מתכונים דומים: לחם קישואים דל שומן שוקולד צ'יפס, לחם קישואים דל שומן, ועוגיות שוקולד צ'יפס דל שומן דל שומן.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכרות בגודל 9x5 אינץ'.
טורפים קמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה. מערבבים מלית פאי דלעת, רסק תפוחים, סוכר, ביצה, חלבונים, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן וג'ינג'ר יחד בקערה נפרדת.
מקציפים את תערובת הקמח לתערובת הדלעת עד שהבלילה מתאחדת היטב; מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ למרכזו יוצא נקי, 45 עד 55 דקות.