לחם הדלעת הטוב ביותר של קים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב את 5 החומרים הראשונים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים תערובת דלעת לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בצימוקים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
צימוקים
פקאנים
קמח לכל מטרה
6
הבלילה כפית לתוך 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
7
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות מחבתות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על המדף.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
8
הערה: כדי להקפיא פרוסות בודדות, מניחים בשקיות פלסטיק zip-top חובה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
9
הסר אוויר עודף משקיות; לאטום להקפיא עד 4 חודשים. כדי להפשיר, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.